Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Verekedős angyalok

2003.06.19. 19:58 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A színész a film legféltettebb kincse: ha egy sztárnak a forgatás alatt baja esik, az hónapokba (és dollármilliókba) kerülhet a stúdiónak: így aztán többnyire legkalandvágyóbb hírességeket sem engedik az akciójelenetek közelébe. És így volt ez a Charlie Angyalai: Teljes gázzal (Charlie’s Angels, hazai bemutató: július 10.) felvételei alatt is. De hiába.
– Ahányszor csak bunyót forgattunk, valaki mindig megsérült – vallotta be Lucy Liu, az egyik angyal. – Pedig a kaszkadőrök nagyon vigyáztak ránk, még attól is próbáltak megmenteni, hogy esetleg megbotoljak a lakótrailerem lépcsőjén. Egyszer viszont a tűsarkú cipőmmel véletlenül teljes erővel térden rúgtam egyiküket, bár a tenyerébe kellett volna. Másnapra térdtől csípőig lila lett szegény.
A film néhány fontos jelenete egy motocross versenyen játszódik: ebben a kérdésben még a rendező, McG is szigorú volt. A motoros légitrükkök legtöbbjét csak Trevor Vines, a hivatásos freestyle motorbajnok csinálhatta meg a színésznők helyett. Cameron Diaz ugyan minden női báját bevetve próbálta rávenni a sportembert, hogy engedje át neki a motorját, de ő nem volt hajlandó: az állását féltette. Csak a forgatás befejezése után vette fel maga mögé utasnak a színésznőt, és úgy mutatott neki néhány elképesztő ugratást és pörgést. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.