Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Verekedős angyalok

2003.06.19. 19:58 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A színész a film legféltettebb kincse: ha egy sztárnak a forgatás alatt baja esik, az hónapokba (és dollármilliókba) kerülhet a stúdiónak: így aztán többnyire legkalandvágyóbb hírességeket sem engedik az akciójelenetek közelébe. És így volt ez a Charlie Angyalai: Teljes gázzal (Charlie’s Angels, hazai bemutató: július 10.) felvételei alatt is. De hiába.
– Ahányszor csak bunyót forgattunk, valaki mindig megsérült – vallotta be Lucy Liu, az egyik angyal. – Pedig a kaszkadőrök nagyon vigyáztak ránk, még attól is próbáltak megmenteni, hogy esetleg megbotoljak a lakótrailerem lépcsőjén. Egyszer viszont a tűsarkú cipőmmel véletlenül teljes erővel térden rúgtam egyiküket, bár a tenyerébe kellett volna. Másnapra térdtől csípőig lila lett szegény.
A film néhány fontos jelenete egy motocross versenyen játszódik: ebben a kérdésben még a rendező, McG is szigorú volt. A motoros légitrükkök legtöbbjét csak Trevor Vines, a hivatásos freestyle motorbajnok csinálhatta meg a színésznők helyett. Cameron Diaz ugyan minden női báját bevetve próbálta rávenni a sportembert, hogy engedje át neki a motorját, de ő nem volt hajlandó: az állását féltette. Csak a forgatás befejezése után vette fel maga mögé utasnak a színésznőt, és úgy mutatott neki néhány elképesztő ugratást és pörgést. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.