Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Morgan Freeman: nagy emberek barátja

2003.06.19. 20:00 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Morgan Freeman tábornokot alakít az új Stephen King-megfilmesítésben, az Álomcsapda című természetfölötti thrillerben. Méghozzá olyat, aki magányosan harcol, a központi hatalomra nem nagyon számíthat: sőt, gyakran meg is kell küzdenie vele. Ennél távolabb nem is lehetne egymástól figura és a színész.
Freeman ugyan nem politizál, de a világ néhány vezető politikusa mégis a barátja. Colin Powell, az USA külügyminisztere régi jó cimborája: Freeman ugyan megesküszik, hogy amikor találkoznak, sosem beszélnek politikáról, de színésztársai – félig viccesen – gyakran üzennek vele Uncle Samnek.
És ha ez nem volna elég, a fekete színész havonta, kéthavonta együtt vacsorázik Nelson Mandelával, a Dél-Afrikai Köztársaság elnökével. De ilyenkor is inkább művészetről esik szó; Freeman egyik nagy terve ugyanis, hogy filmre viszi a sokáig bebörtönözött elnök több mint hétszáz oldalas életrajzát: természetesen saját magával a főszerepben.
Arról, hogy Powell és Mandela valaha találkozott-e nála, vagy esetleg üzennek-e egymásnak, Morgan Freeman nem hajlandó nyilatkozni – e témában olyan titokzatos, mint egy Stephen King-regény. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.