Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Az Empire játékai

2000.09.04. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A tavalyi év szlogenje (Come up to the baa) idén lemaradt, az Empire Interactive bemutatójának helyszíne azonban nem változott: most is egy szomszédos bár emeletén tanyáztak játékaikkal. Tavalyi kedvencünk, a Sheep! kiállításról kiállításra egyre szebb és aranyosabb lesz. Most már biztos, hogy kimarad a PC- verzióból a multiplayer mód, viszont a készítők kitaláltak pár bónusz játékot is, pl. a mobiltelefonokról is ismert kígyós játék bárányosított verzióját. A játék tényleg nagyon jópofa, és ha minden jól megy, már nem kell novembernél tovább várni rá.
A World Sports Cars autóverseny is igen ígéretes egy játék, a grafikája egyszerűen lenyűgöző, a PIII 800-ason egy Voodoo5 5500-zal teljesen folyamatos képet kaptunk. A játék fizikáját igencsak előtérbe helyezték a fejlesztők, így egy igen realisztikus szimulátorra számíthatunk. Az autók persze törni fognak, darabjaik pedig majd lerepülnek róluk. 12 versenyautóval a valós életből vett pályákon száguldozhatunk majd valamikor jövő évben.
A Stars! Supernova Genesis a korábbi Stars! űrbeli stratégiai játéksorozat új darabja, a korábbiaknál sokkal szebb grafikával, rengeteg küldetéssel, valamint multiplayer játéklehetőséggel.
A Rowans Battle of Britain ismét egy minőségi második világháborús szimulátor lesz a MiG Alley készítőitől. A Luftwaffe Anglia elleni híres légioffenzívájának közel 1000 küldetését repülhetjük végig a RAF oldalán. A küldetések alatt összesen öt különböző harci repülőgéppel repülhetünk, több mint száz négyzetmérföldes terület felett. A grafikai kidolgozás gyönyörű, ahogyan a repülési jellemzők precíz modellezése is fantasztikus. A kevésbé professzionális repülésra vágyók pedig legalább ennyire élvezni fogják az arcade módot. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.