Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A vége nem azonos

2003.07.17. 21:42 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A filmkészítők egyre jobban félnek a kalózoktól és az újságíróktól. Egyre többen igyekeznek teljes titokban tartani készülő filmjük sztoriját: a sztárok és a stábtagok sokoldalas titoktartási szerződéseket írnak alá, a forgatási helyszínek körül többméteres falakat emelnek. De úgy tűnik, James Mangold rendező az óvatossági verseny világbajnoka.
Igaz, új filmje, az Azonosság (Identity, hazai bemutató: július 24.) egyik fő erőssége a ravasz, sok csavart rejtő történetben van. A vége csattanót tehát olyan titokban tartották, hogy még a főszereplőknek sem árulták el. Biztonsági okokból összesen négy befejezést vettek filmszalagra, de úgy, hogy senki – sem a stáb, sem a színészek – nem tudták, hogy a vágószobában melyik kerül majd a hátborzongató történet végére. Egyedül John Cusack és Amanda Peet ismerte a teljes valóságot – de a rendező bevallása szerint ők is csak azért, mert kitalálták, hogy mi lesz a film igazi csattanója, és Mangold bevallotta nekik, hogy jól tippeltek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.