Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Felül semmi titkai

2003.07.31. 19:14 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Úgy látszik, míg Hollywood szállítja a biztos minőséget, az angolok a váratlan meglepetésekre specializálódtak. Az interneten már terjed, hogy az év nagy kiugrása egy brit komédia lesz. A Felül semmi (Calendar Girls, hazai bemutató: a jövő év elején) egy tipikus angol kisvárosban játszódik, melynek tiszteletre méltó hölgylakói (egyebek közt Helen Mirren és Julie Walters) egy jótékonysági gyűjtés céljára elvállalják, hogy meztelenül jelenjenek meg egy naptár oldalain.
A filmet még nagyon kevesen látták: a mozirajongók és a szakmabeliek között azonban egyre jobban terjed a híre, és a Cannes-i szakmai valamint a londoni tesztvetítések után kiszivárgott kritikák alapján felkészülhetünk az új angol szupersikerre.
Augusztus 9-én lehull a lepel: a Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon szabadtéri mozivá alakítják a Piazza Grandét, és a hozzávetőlegesen 7.000 (!) személyes szabadtéri ingyenvetítésen mindenki maga győződhet meg róla, hogy milyen a pőre angol humor. Ezután szeptember 2-án egy londoni jótékonysági előadás következik, majd a film újabb három hónapra eltűnik a világ szeme elől: egészen a decemberi bemutatóig. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.