Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Felül semmi titkai

2003.07.31. 19:14 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Úgy látszik, míg Hollywood szállítja a biztos minőséget, az angolok a váratlan meglepetésekre specializálódtak. Az interneten már terjed, hogy az év nagy kiugrása egy brit komédia lesz. A Felül semmi (Calendar Girls, hazai bemutató: a jövő év elején) egy tipikus angol kisvárosban játszódik, melynek tiszteletre méltó hölgylakói (egyebek közt Helen Mirren és Julie Walters) egy jótékonysági gyűjtés céljára elvállalják, hogy meztelenül jelenjenek meg egy naptár oldalain.
A filmet még nagyon kevesen látták: a mozirajongók és a szakmabeliek között azonban egyre jobban terjed a híre, és a Cannes-i szakmai valamint a londoni tesztvetítések után kiszivárgott kritikák alapján felkészülhetünk az új angol szupersikerre.
Augusztus 9-én lehull a lepel: a Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon szabadtéri mozivá alakítják a Piazza Grandét, és a hozzávetőlegesen 7.000 (!) személyes szabadtéri ingyenvetítésen mindenki maga győződhet meg róla, hogy milyen a pőre angol humor. Ezután szeptember 2-án egy londoni jótékonysági előadás következik, majd a film újabb három hónapra eltűnik a világ szeme elől: egészen a decemberi bemutatóig. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!