Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Agon: hazai fejlesztésű kalandjáték készül

2003.08.04. 19:59 | szerző: Dino | kategória: Játék

A korábban elsősorban zeneszerző-énekesként ismert Pierrot köztudottan szereti a kalandjátékokat, így tulajdonképpen logikus következménynek tekinthető, hogy a maga köré gyűjtött fejlesztőcsapattal – Private Moon Studios – egy ilyen típusú játékon dolgozik. Az AGON abban különbözik azonban a hagyományos kalandjátékoktól, hogy a történetet nem egyben kapja meg a vásárló – sőt, boltokban nem is lesz kapható –, hanem epizódonként töltheti le az internetről (természetesen a megfelelő összeg kifizetése után). A mindezidáig igen nagy titkolózás közepette fejlesztett programról nemrég hullott le a lepel, amikor már bizonyossá vált, hogy szeptember 1-től lesz lehetőség az első epizód letöltésére. A folytatásokat ezután kéthavonta fogják nyilvánossá tenni.
A játék főhőse a British Museum középkorú professzora, aki egy rejtélyes tartalmú névtelen levelet és egy különös tárgyat kap. Ennek hatására kezdi meg utazását, mely a világ 12 különböző pontjára vezetnek, és számos érdekes társasjátékkal ismerkedik meg a kalandok során. Mind a 12 helyszínen más és más táblás játék vár majd ránk, és feladatunk lesz egy-egy adott szereplő legyőzése ezekben. A társasjátékok ráadásul tetszés szerint újrajátszhatóak, sőt, lehetőség lesz online játszani más AGON-játékosokkal. Emellett az epizódok megjelenése közben a vásárlók a játék site-ján különböző extra információkhoz is hozzájuthatnak majd.
Grafikai megjelenésében az AGON a hasonló kalandjátékokat követi: előre renderelt környezetben 3D szereplők jelennek majd meg, az egyes helyszíneken pedig 360 fokban foroghatunk körbe. Bár a játék hangjai csak angolul lesznek – angol anyanyelvi színészekkel rögzítik a párbeszédeket –, az első epizód négynyelvű felirattal készül el (köztük a magyar is!), és a későbbiekben ez a választék még akár bővülhet is. A játékról további információkat a www.agongame.com címen lehet találni. ■

előző
következő
Agon: hazai fejlesztésű kalandjáték készül
Agon: hazai fejlesztésű kalandjáték készülAgon: hazai fejlesztésű kalandjáték készülAgon: hazai fejlesztésű kalandjáték készülAgon: hazai fejlesztésű kalandjáték készülAgon: hazai fejlesztésű kalandjáték készülAgon: hazai fejlesztésű kalandjáték készül
A.G.O.N.
A legutóbbi A.G.O.N. cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.