Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Karib-tenger színészei

2003.08.08. 00:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ki ismeri Keira Knigthley-t? Egyelőre senki. Az első, róla szóló hírekből még csak azt tudni, hogy 18 éves, neki van Hollywoodban a legszebb hasa, és főszerepe valamint egy Orlando Bloom-mal zajló csókjelenet van a Karib-tenger kalózai (Pirates of the Caribbean, hazai bemutató: szeptember 18.) című kalandfilmben, melyben Johnny Depp és Geoffrey Rush is a partnere. A bennfentesek szerint nemsokára ő lesz a filmes világ császárnője: őt azonban egyelőre nem rázza meg a közeledő világhír, és igyekszik átlagos lány maradni. Így, amikor azt kérdezték tőle, melyik filmsztár közelsége volt számára a forgatáson a legnagyobb kaland, ő azt válaszolta, a legnagyobb kaland számára egy valóságos hajótörés volt.
– Este tízkor egy motorcsónakon vittek át minket az egyik szigetről egy másik szigetre – meséli az ifjú sztárjelölt. – Aztán a motor leállt, mi pedig elsodródtunk a tervezett útirányról, és a speedboat léket kapott. A pasas, aki kormányzott azt mondta, válasszak három dolgot, amire nagyon szüksége van! Ami azért volt nehéz, mert a hat hónapos forgatásra szánt minden cuccom ott volt velem. És végül minden meg lett szárazon: csak az ázott el, amit magammal vittem a segítségünkre érkező másik csónakba. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (2)

Devils
Devils 2003.08.10. 17:10
Devils
Devils 2003.08.10. 17:11
Hello.honnan lehet magyarositást letölteni?
további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!