Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Russel Crowe apa lesz

2003.08.08. 00:20 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy színész egyik legfontosabb képessége, hogy meglepje nézőit. Úgy tűnik, hogy Russel Crowe rendelkezik ezzel a képességgel. Az ausztrál szívrabló egy hazai tévériporter kérdésére tudatta a világgal, hogy nemsokára apa lesz. A meglepő azonban az, hogy a színész, aki nagy nőfaló és igazi nyughatatlan, kalandvágyó lélek hírében állt, szemmel láthatóan boldogan készül az apaságra, és azt sem bánja, hogy vége a vándoréveknek.
A fészekrakás még áprilisban kezdődött, amikor Crowe Sydney eddig legdrágább lakását vásárolta meg családi otthonul, ám most a riportban hosszan és lelkesen beszélt a gyerekszoba berendezéséről valamint Mrs. Crowe, vagyis Danielle Spencer reggeli hányingereiről is. A régi kalandvágynak csupán két nyoma maradt: az egyik, hogy nem akarják megtudni a baba nemét, hanem meglepetésnek tartogatják, a másik, hogy Crowe-t legközelebb rettenthetetlen tengerészként láthatjuk a filmvásznon Peter Weir rendezésében, a XIX. század elején játszódó kalandfilmben, a Kapitány és Katona (Master and Commander, hazai bemutató: december) című történetben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!