Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb részletek a Wing Commander: Secret Ops-ról

1998.08.13. 12:52 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Wing Commander: Prophecy-hez megjelenő, Wing Commander: Secret Ops nevű ingyenes küldetések első epizódja augusztus 27-én kerül a játék homepage-ére a www.secretops.com oldalra. A további hat részt az ez után következő csütörtöki napokon teszik ki az internetre.
A kiegészítő küldetésekhez szükség lesz a Secret Ops Startup Kitre, melyet ugyancsak augusztus 27-tõl lehet letölteni. Az alapkészlet kb. 63 MB méretű lesz, melyet egy 51 MB-os csomaggal lehet kiegészíteni, hogy a játék repülés közben és a küldetések eligazításánál beszéljen is. Természetesen lehetőség lesz a teljes 114 MB-os Startup Kit egy részben történő letöltésére is. Az egyes epizódok 1 MB körüliek lesznek.
Az epizódok korlátozott ideig lesznek letölthetőek, aki pedig játszani szeretne az új küldetésekkel, annak egy kérdőívet kell előbb kitöltenie a homepage-en, hogy megkapja a szükséges kódot. ■

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.