Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

TV-s G450 kártya a Matroxtól

2000.09.20. 23:09 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Matrox bejelentette legújabb videokártyáját, a Matrox Marvel G450 eTV-t, mely egy igen komoly kártya lesz. A cég G450-es processzora mellé 32 MB DDR memória és 360 MHz-es RAMDAC kerül. Az AGP 2x/4x felületen csatlakozó DualHead-es (azaz két kimenettel rendelkező) kártya különlegessége, hogy sztereó TV tunert is tartalmaz.

A filmet a kártya MPEG2 formátumban képes elmenteni, és teljesen egyedülálló timeshift funkciója segítségével azt is lehetővé teszi, hogy úgy menti a filmet, hogy közben mi azt nézzük is. Ez első hangzásra nem tűnik nagy számnak, de képzeljük el úgy, hogy megy egy film a TV-ben, nekünk meg közben pl. ajtót kell nyitnunk. Ekkor "leállítjuk" a filmet (a gépünk elkezdi rögzíteni azt), amikor pedig visszaérünk, a felvett részt kezdjük nézni, miközben a gép tovább veszi a filmet.

A Marvel G450 eTV kártya 280 dollár körüli áron kerül a boltokba, Amerikában még ebben a hónapban, nálunk várhatóan valamivel később. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.