Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Boldog születésnapot! – Kovács Kati haja

2003.08.25. 18:30 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy film forgatásán okozhat bonyodalmakat a sokezer statiszta, a vitorlás csatahajó életnagyságú modellje, esetleg a feldíszített harci elefánt. De igazi meglepetést csak egy művésznőtől várhatunk. A Boldog születésnapot! című vígjáték (bemutató: szeptember 4-én) egyik kulcsjelenetében Kovács Kati énekli egy régi slágerét.
A történet szerint a főszereplő álmában megjelenő híresség a stáb számára valóban álombeli jelenésnek tűnt, amikor a forgatás reggelén munkára jelentkezett: Kovács Kati ugyanis életében először platinaszőkére festette magát. Csak azt hagyta ki a számításból, hogy az ő jelenete fekete-fehér betétként szerepel majd a filmben, így aztán a nézők azt hihetnék, hogy hirtelen megőszült. Még szerencse, hogy a komédiának ez a része egy fodrászüzlet előtt játszódik: a stáb nőtagjai azonnal nekiláttak, hogy ott helyben visszafessék Kovács Katit eredetibe. Munkájukat kissé nehezítette, hogy a díszletfodrászatban nem volt víz: a VIII. kerület lelkes lakói, a forgatáson kíváncsiskodó szomszédok vödörben hozták a vizet.
Néhány óra kényszerpihenő után, végre kezdődhetett a munka. A film végső változatában Kovács Kati természetes (bár: duplán festett) hajszínével játszik. A Boldog születésnapot!-nak csupán egy szőkéje van: a főszereplő, Ónodi Eszter. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.