Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Nemo kapitány szövetsége

2003.08.25. 18:31 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Mi más a film, ha nem a gyerekkori álmok beteljesülése? Sean Connery filmsztárságának köszönhetően nagyon sokra vitte, és mégis csak most érzi azt, hogy mindent elért. Mert valóra vált egy gyerekkori álma.
A szövetség (League of Extraordinary Gentlemen, hazai bemutató: október 2.) című fantasztikus kalandfilm mesés forgatókönyve szerint ugyanis egy nagy rejtélyen együtt nyomoz a világ néhány legkülönsöbb hőse: Tom Sawyer, Nemo kapitány, Doktor Jeckyll és Alain Quatarmain is összegfog a jó ügy érdekében.
– Az igazság az, hogy nem sokat olvastam gyerekkoromban – vallotta be nemrég nyilvánosan az egyori 007-es –, de volt két ronggyá olvasott könyvem, amit viszont mindenhova magammal hurcoltam, és már kívülről tudtam. És mindkettőnek Nemo kapitány volt a hőse. Úgyhogy, amikor azt ajánlották, hogy egy filmben vele együtt játszhatok, egy pillanatig sem haboztam. És az egész forgatás a sok verekedéssel, robbanással, fantasztikus díszlettel olyan volt nekem, mintha gyerekkoromban megint a grundon játszanék. Kár, hogy nem lehet minden film ilyen... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.