Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Miszitkus harmincas

2003.08.30. 12:50 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A filmesek nem babonás emberek. A Boldog születésnapot! című új magyar vígjáték (hazai bemutató: szeptember 4.) stábja mégis biztos benne, hogy filmjüket misztikus hatalmak is segítették. Elvégre jelet kaptak róla.
A komédia forgatásának első napján (amely éppen az akkor 29 éves rendező születésnapja is volt) nagy izgalommal gyűltek össze a stáb tagjai és a két főszereplő, Ónodi Eszter és Kocsis Gergely. Az első napelső snittje a VIII. kerületben, a Mikszáth téren került szalagra. Azaz, csak került volna, mert amikor Ónodi Eszter elmondta volna első mondatát, egy közvetlenül a háztetők fölött szálló repülőgép dübörgése zavarta meg a munkát. A repülő nem tágított, és sokáig a stáb feje fölött körözött. Addig, míg színes füsttel egy hatalmas 30-as számjegyet nem írt az égre.
Márpedig a Boldog születénapot! története egy éppen harmincadik születésnapját ünneplő énektanár és egy szélhámosnő nagy találkozásáról szól.
A stáb tagjai megéljenezték az égi jelet, és folytatták a munkát. Hogy a gép honnan került oda és mit akart, az azóta sem derült ki: de hogy jó jel volt, az biztos. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.