Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Cusack lesz az elnök?

2003.09.05. 17:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Max (bemutató: szeptember 25.) talán botrtányt kavar, de az biztos, hogy készítői nagyon szeretik. Az 1919-ben Münchenben, a fiatal Hitler és egy zsidó műkereskedő barátságát bemutató film csak azért jöhetett létre, mert alkotói szenvedélyesen hittek benne. Író-rendezője, Menno Meyjes eredetileg csak a forgatókönyvet készítette volna el, ám régi munkatársa, a kiszemelt rendező, Steven Spielberg visszautasította a munkát, mondván, hogy bármilyen nagyra értékeli a könyvet, nem készít filmet Hitlerrel a főszerepben. Ezek után az író maga foglalta el a rendezői széket. Főszereplője, John Cusack pedig egy fillért sem kért a közreműködéséért.
– Utoljára 1999-ben olvastam ilyen jó forgatókönyvet: a John Malkovich-menetben is nagyon benne akartam lenni, és most az is mindent megér nekem, hogy ezt a főszerepet eljtászhassam.
Márpedig Cusacknak hinnünk kell. A néhány tréfacsináló által kezdeményezett “Legyen Cusack az elnök” mozgalom (www.cusackforpresident.com) váratlan, hihetetlen sikert ér el. Úgy tűnik, sokan komolyan szeretnék, hogy a színész legyen az USA első embere. Még akkor is, ha azt játssza egy filmen, hogy felkarolja a fiatal és szegény festőművészt: Adolf Hitlert. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.