25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Warner DVD-k októberben

Írta: Dino 14 hozzászólás

A Warner Home Video igen szép mennyiségű DVD-t jelentet meg októberben, köztük néhány klasszikus filmet és számos újdonságot, mint például a Mátrix trilógia második részét.
október 7.

  • Két hét múlva örökké (Two Weeks Notice)
  • A ház hideg szíve (The Haunting)
  • Eredete ismeretlen (Of Unknown Origin)
  • Az omega ember (Omega Man)
  • Zöld szója (Soylent Green)
    október 14.
  • Mátrix - Újratöltve (Matrix Reloaded)
    október 21.
  • Chaplin gyűjtemény* (Chaplin collection - singles)
  • Szél és az oroszlán (The Wind and the Lion)
  • Péntek 13. (Friday the 13th)
  • Smallville Season 1
    október 28.
  • Schmidt története (About Schmidt)
  • Alien Hunter - Az idegenvadász (Alien Hunter)
  • A nagylányok nem sírnak (Big Girls Don't Cry)
    * A Chaplin gyűjtemény tartalma: The Great Dictator (A diktátor), Modern Times (Modern idők), Limelight (Rivaldafény), Gold Rush (Aranyláz), The Kid (A kölyök), The Circus (Cirkusz), City Lights (Nagyvárosi fények), Monsieur Verdoux (Monsieur Verdoux), A Woman of Paris/A King in New York (A párizsi nő/Egy király New Yorkban), Charlie: The Life and Art of Charlie Chaplin (Charlie: Charlie Chaplin élete és művészete)
    Egy kis előzetes információ is érkezett a Warnertől, hogy mire számíthatunk még az év vége felé. Novemberben jelenik meg a Charlie angyalai és a Végső állomás filmek második része, valamint A nap könnyei (Bruce Willis és Monica Bellucci főszereplésével). Szintén novembertől lesz kapható a Gyűrűk ura - A két torony négy korongos extra változata, mely közel háromnegyed órával hosszabb filmet és 7 órányi extrát fog tartalmazni. Decemberben jelenik meg DVD-n Jet Li és DMX akciófilmje, a Bölcsőd lesz a koporsód!, a Sötétség leple című horror, a Ki nevel a végén! vígjáték (Jack Nicholson, Adam Sandler), a Stephen King regényéből készült Álomcsapda, valamint a Betty Blue és a Piszkos tizenkettő klasszikus filmek.
    Végül egy jó hír a Jóbarátok rajongóknak: várhatóan még az idén elindul a sorozat évadjainak hazai kiadása, és a tervek szerint jövő év végéig mind a 10 évadnyi sorozat elérhető lesz magyar szinkronnal és felirattal, gyűjtődobozban. (A jelenlegi információk szerint először a 6-9-es évadok kerülnek először sorjában - 1-2 havonta - a boltokba, és ha minden jól megy - bár ez még igen bizonytalan -, egy évad ára 10.000 Ft körül lesz.)

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dino
Dino [5991]
Chaplin filmekkel kapcsolatosan a következő infót kaptam: külön is lehet kapni mindet, hamarosan küldenek részletesebb infót az egészről. A csomagokban lesz +1 dokumentumfilm Chaplin életéről. A 4-es csomagban a következő filmek lesznek:
The Great Dictator
City Lights
The Gold Rush
Modern Times
Harowerks
Harowerks [1970]
remélem azért karácsonyig megjelenik, ennyi év késés után
Warhawk
Warhawk [1146]
Grr, Das Bootra vártam én is. Szegénykével mindig történik valami...:-(
Harowerks
Harowerks [1970]
neeeeeee, a Das Boot...
Dino
Dino [5991]
Kisebb változások történtek a listán: A The Haunting magyar címe Megfélemlítvéről A ház hideg szívére változott. Lekerült a listáról a Hírnév (Fame) c. musical, és a következő filmek megjelenése bizonytalan időre eltolódott:
Promenád a gyönyörbe (Road to Wellville)
A tengeralattjáró (Das Boot)
Sárkány visszatér (Way of the Dragon)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (14 db)