Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A David Gale stábja sem ért egyet

2003.09.18. 23:22 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A David Gale élete (The Life of David Gale, hazai bemutató: szeptember 11.) nem szokásos thriller. Különlegessége, hogy a kivégzésére váró elítélt (Kevin Spacey) mondja el benne bűne (vagy ártatlansága) történetét a Kate Winslet játszotta újságírónak.
A film rendezője, Alan Parker azonban meglepve tapasztalta, hogy izgalmas krimijét a helyszínnek és a szereplőknek köszönhetően mindenki félreérti. Vagy legalább is magyarázni kezdi.
– Már a forgatáson megkezdődtek a bajok – meséli Parker –, mert első nekifutásra sokan hitték azt, hogy a halálbüntetés ellen vagy mellett akarok agitálni. Még a tetejébe, a két főszereplőnk nagyon nem értett egyet a kérdéseben, és az első megbeszélések után órákig vitakoztak az ügyön. Én meg hiába próbáltam megmagyarázni nekik, hogy a cél csupán annyi, hogy a néző izguljon, szórakozzon és még meg is lepődjön néhányszor – meggyőzni semmiről nem akarjuk.
Spacey és Winslet azonban a forgatás szüneteiben is lelkesen politizált: Egyedül a rendező nem árulta el senkinek, hogy mit gondol a halálbüntetésről: őt a film jobban érdekelte... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.