Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Depp már nem kalóz

2003.09.18. 23:23 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Velencei Filmfesztivál első számú kedvence Johnny Depp volt. Bármerre járt, izgatott, sikoltozó lánytömegek fogadták. Pedig a negyvenéves rosszfiú már nem olyan, mint az imázsa: csendes családapa lett belőle, bár most is kócosan és félig kiszőkített hajjal jár.
A változás két fonos jele: tartós kapcsolata Vanessa Paradis-zel, a francia színésznővel és A Karib-tenger kalózai (Pirates of the Caribbean, hazai bemutató: szeptember 18.) című kaland-komédiában vállalt szerepe. Az eddig egyedül az USA-ban majd 300 millió (!) dollár bevételt hozó film eddig Depp legsiekresebb, legnépszerűbb filmje.
– Egyáltalán nem baj, ha egy film, amiben játszom, nagyon sok és sokféle embernek tetszik – nyilatkozta Depp. – Ebben a filmben nagyon megtaláltam a nekem tetsző világot. Végül is egy mesebeli, különös univerzum ez a kalózos történet, ahol mindenki flúgos egy kicsit, de azért könnyedén végiszalad két emelet magasan egy vékony kötélen. A jelmezeket meg a díszleteket is imádtam. Azért legjobban mégis a saját figurámat élveztem... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.