Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Neverend infók

2003.09.23. 17:02 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Mayhem Studios új információkat közölt készülő szerepjátékáról a Neverend-ről. A játékban egy törött szárnyú tündér Agavaen szerepét kapjuk. Mivel az emberek félnek tőle és nem tud beilleszkedni sehova beáll egy tolvajcéhhez. Nem egy tündérnek való élet, de legalább tartozik valahova. Egy nap eltűnik a legtöbb tolvaj és a felhalmozott pénz is. A banda korábbi vezére szegény tündérlányon akarja kitölteni dühét, de halála előtt még felismeri mekkora hiba volt ez. Agavaen megint egyedül marad, így újra nekiindul a világnak.
A játék leginkább a Final Fantasy sorozatra hasonlít majd, előre renderelt helyszíneken a grafikus motor által megjelenített karaktereket irányítunk. A csaták teljesen 3D-s környezetben zajlanak, rengeteg fegyver és varázslat áll majd rendelkezésünkre. A világtérkép szintén teljesen 3D-s lesz, könnyedén irányíthatjuk karakterünk bárhova ebben a mesebeli világban. Remek, magával ragadó története lesz a játéknak, végigkövethetjük benne, hogy válik a főhősünk igazi tündérré. Megalkothatjuk saját varázslatainkat is akár a rúnarendszer segítségével. A grafikus rendszer a kor követelményeinek megfelel majd, a hangrendszer pedig támogatja majd az EAX 2.0 és 3.0 szabványokat is. A játék 2004 nyarán kerül majd a boltokba. ■

Neverend
A legutóbbi Neverend cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.