Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Matchstick Men

2003.09.25. 23:33 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nicolas Cage szeszélyes színész, de mindig szelíd. Legújabb filmje, a Trükkös fiúk (Matchstick Men, hazai bemutató: október 2.) előkészületei mégis egy nagy veszekedéssel kezdődtek. Méghozzá magával a film rendezőjével, Ridley Scott-tal.
Azt történt ugyanis, hogy a rendező a sztárral való első találkozásán lelkesen elmesélte a kissé idegbajos szélhámosról szóló vígjáték egész történetét – beleértve a film végén érkező váratlan és nagy fordulatot is. Cage pedig felháborodott: nagyon tetszett neki a sztori, de szerette volna úgy olvasni a forgatókönyvet, hogy nem tud semmit róla. Második találkozásukkor alaposan lehúzta a keresztvizet rendezőjéről, hogy nem volt tapintatosabb.
– Hiába próbáltam elképzelni, hogy semmit sem tudok, már képtelenség volt: minden szereplőben benne láttam a későbbi nagy leleplezés során kiderülő tényeket. Oké, a munka fontos, de én szórakozni is szeretnék közben! Szerintem nem volt szép, hogy Ridley lelőtte nekem a poént! – panaszkodott Cage. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.