Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Idén is Nokia Játék

2003.10.06. 19:47 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is meghirdeti a Nokia interaktív versenyét, a Nokia Játék 2003-at, melyet világszerte 35 országban 10 nyelven játszanak majd. Tavaly egymillió regisztrált játékos vett részt, idén még ennél is többre számítanak a szervezők. A játék két részből áll, első része a www.nokiagame.com oldalról ingyenesen letölthető Snowboard játék, melyet az október 7-től kapható N-Gage játékgép mellé is csomagolnak korlátozott ideig.
A terminálon található Nokia Játék három részből épül fel: a Flo Boarding játékból, a más játékosokkal folytatott csevegésből, illetve az idei történet virtuális hősnőjével, Flo istennővel való találkozásból és együttműködésből. A játékosok a játék mobil internetes elemeit legmagasabb pontszámaik feltöltésére, szellemek letöltésére és a Bluetooth vezeték nélküli technológián vagy a mobil hálózaton keresztül más játékosokkal való versenyezésre is használhatják. A mobil internetes játék csak a Nokia N-Gage játékgéppel és a Nokia 3650 telefonnal játszható.
A második szakasz november 19-én kezdődik és 10 napon át tart. Interneten, SMS-ben, e-mailben, chaten és IVR-en ("interaktív hangos válasz") folyik majd az információk megosztása, illetve a kulcsok és utasítások közlése. A játékban való részvételhez internet-hozzáférésre, e-mail címre és SMS-ek fogadására képes mobiltelefonra van szükség. A játék végén az első 5-50 játékos minden országban Nokia N-Gage játékgépet nyer.
A játékban való részvétel ingyenes. A regisztráció már megkezdődött a www.nokiagame.com oldalon. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.