Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Idén is Nokia Játék

2003.10.06. 19:47 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is meghirdeti a Nokia interaktív versenyét, a Nokia Játék 2003-at, melyet világszerte 35 országban 10 nyelven játszanak majd. Tavaly egymillió regisztrált játékos vett részt, idén még ennél is többre számítanak a szervezők. A játék két részből áll, első része a www.nokiagame.com oldalról ingyenesen letölthető Snowboard játék, melyet az október 7-től kapható N-Gage játékgép mellé is csomagolnak korlátozott ideig.
A terminálon található Nokia Játék három részből épül fel: a Flo Boarding játékból, a más játékosokkal folytatott csevegésből, illetve az idei történet virtuális hősnőjével, Flo istennővel való találkozásból és együttműködésből. A játékosok a játék mobil internetes elemeit legmagasabb pontszámaik feltöltésére, szellemek letöltésére és a Bluetooth vezeték nélküli technológián vagy a mobil hálózaton keresztül más játékosokkal való versenyezésre is használhatják. A mobil internetes játék csak a Nokia N-Gage játékgéppel és a Nokia 3650 telefonnal játszható.
A második szakasz november 19-én kezdődik és 10 napon át tart. Interneten, SMS-ben, e-mailben, chaten és IVR-en ("interaktív hangos válasz") folyik majd az információk megosztása, illetve a kulcsok és utasítások közlése. A játékban való részvételhez internet-hozzáférésre, e-mail címre és SMS-ek fogadására képes mobiltelefonra van szükség. A játék végén az első 5-50 játékos minden országban Nokia N-Gage játékgépet nyer.
A játékban való részvétel ingyenes. A regisztráció már megkezdődött a www.nokiagame.com oldalon. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!