Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pokolba a csinos ruhákkal!

2003.10.10. 17:02 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Renee Zellweger tele van meglepetésekkel. A színésznő nemrégiben egy Los Angeles-i vendéglőben éppen egy német házaspár mellé huppant le, hogy megigya reggeli kávéját. A melegítős, fésületlen sztár látványa sokkolta a turistákat, és ezt azonnal meg is beszélték: bíztak benne, hogy ha az anyanyelvüket használják, akkor nyugodtan kitárgyalhatják a filmcsillagot.
Amíg csak arról volt szó, hogy filmjei alapján magasabbnak képzelték, és nem hitték volna, hogy ilyen ócska ruhában az utcára lép, Zellweger pókerarccal kavargatta a kávéját. De amikor a német asszony azt kezdte el magyarázni az urának, hogy egy férj kéne végre asztaltársuknak, Zellweger mosolyogva felé fordult, és tökéletes németséggel a következőket mondta: „161 centiméter vagyok, és ha volna férjem sem lennék magasabb. Ha pedig szép ruhában akarnak látni, menjenek moziba!”. Azzal tovább kortyolgatta kávéját.
A meghívás midnen bizonnyal a Pokolba a szerelemmel! (Down With Love, hazai bemutató: október 16.) című retro-vígjátékra vonatkozott, abban ugyanis a színésznő hihetetlen mennyiségű és formájú, különleges ruhában játszik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.