Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pokolba a csinos ruhákkal!

2003.10.10. 17:02 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Renee Zellweger tele van meglepetésekkel. A színésznő nemrégiben egy Los Angeles-i vendéglőben éppen egy német házaspár mellé huppant le, hogy megigya reggeli kávéját. A melegítős, fésületlen sztár látványa sokkolta a turistákat, és ezt azonnal meg is beszélték: bíztak benne, hogy ha az anyanyelvüket használják, akkor nyugodtan kitárgyalhatják a filmcsillagot.
Amíg csak arról volt szó, hogy filmjei alapján magasabbnak képzelték, és nem hitték volna, hogy ilyen ócska ruhában az utcára lép, Zellweger pókerarccal kavargatta a kávéját. De amikor a német asszony azt kezdte el magyarázni az urának, hogy egy férj kéne végre asztaltársuknak, Zellweger mosolyogva felé fordult, és tökéletes németséggel a következőket mondta: „161 centiméter vagyok, és ha volna férjem sem lennék magasabb. Ha pedig szép ruhában akarnak látni, menjenek moziba!”. Azzal tovább kortyolgatta kávéját.
A meghívás midnen bizonnyal a Pokolba a szerelemmel! (Down With Love, hazai bemutató: október 16.) című retro-vígjátékra vonatkozott, abban ugyanis a színésznő hihetetlen mennyiségű és formájú, különleges ruhában játszik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.