Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

House of the Dead 2 PC-re

A Sega játéktermi lövöldözős játékát az Empire PC-re is megjelenteti.

2000.10.20. 23:15 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Az Empire Interactive bejelentette, hogy megszerezte a jogot két Sega játék PC-s változatának kiadásához. A House of the Dead 2 egy lövöldözős játék, melynek eredeti verziójában pisztolyokkal lövöldözhettünk zombikra. A PC-s változatot is a Sega készíti. Négy játékmód közül választhatunk majd: az arcade módban zombikat kell halomra lőnünk, közben pedig néha egy-egy főellenséggel is találkozunk. Az "original" játéktípusban speciális, nagyobb sebzésű töltények is rendelkezésünkre állnak. A boss módban a főellenségek ellen gyakorolhatunk, végül pedig lesz egy alap gyakorló játékmód is. A játékot önmagában is megvehetjük majd, azonban lesz egy korlátozott különleges változat is, melyben egy fénypisztolyt is kapunk hozzá.
Hasonlóan zombikat kell irtanunk a másik játékújdonságban, a Typing of the Deathben is, itt azonban a pisztoly (vagy egér) szerepét a billentyűzet veszi át. A játék igen érdekes, és kissé talán szokatlan is: a zombik megjelenésével szavak is kerülnek a képernyőre, és ezeket kell begépelnünk. Ha megfelelő sebességgel és hiba nélkül sikerül ezt megtennünk, azzal megöljük a zombit.
Mindkét játék még idén karácsony előtt a boltokba kerül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!