Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mátrix – érteni is kell

2003.10.31. 13:51 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Semmi kétség, a Mátrix-trilógia forradalmasította filmnézési szokásainkat. Nemcsak vizualitásában, történetkezelésében és elképesztő akciójelenetiben újító, hanem abban is, hogy bebizonyította: létezik olyan akciófilm, amelyen gondolkodni is érdemes. A történet ugyanis elég csavaros ahhoz, hogy az utolsó pillanatig tartogasson nagy meglepetéseket: és még akkor se váljon feltétlenül minden mindenkinek egyértelművé.
Az Újratöltve és a Forradalmak (Matrix Revolutions, hazai bemutató: november.5, szerda, 15.00 óra) egyik fontos szereplője, Jada Pinkett Smith például még mindig nem tud mindent.
– Ezt a filmet legalább hétszer-nyolcszor meg fogom nézni – nyilatkozta. – Nem tudok betelni a látvánnyal. Meg van egy rész az Orákulum szövegében, amit nem értek pontosan, és a férjem [vagyis Will Smith] és én egészen másképp értelmezzük. Az utóbbi időben sokat vitatkozunk is róla: elvégre abban egyetértünk, hogy az Orákulum szövegei hordozzák az egész film kulcsát. Ő a mindentudó ott, ahol én csak egy egyszerű katona vagyok. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!