Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jamie Lee megszelidül

2003.11.07. 11:10 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Jamie Lee Curtis sokáig a merészségéről volt híres. A Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday, hazai bemutató: december 18.) főszereplője még negyven fölött is vállalt (majdnem) meztelen fényképezkedést egy magazinnak, állítása szerint éppen azért, hogy kortársai megértsék: az idő múlásával a szépség megváltozik, és felesleges bárkinek is amiatt szomorkodnia, hogy már nem tökéletes. Amióta azonban férje, Christopher-Guest megörökölte apjától a lordi címet, és így Curtis Lady Hayden-Guest lett, minden megváltozott. Azóta rövidújjú blúzban sem jelenik meg a nyilvánosság előtt, és csak olyan filmben vállal szerepet, amit a gyerekeinek is szívesen megmutatna.
Új vígjátéksikere, a Nem férek a bőrödbe is összefügg azzal az egyszerű ténnyel, hogy nagyobbik lánya, Annie 16 éves: és a színésznő majdnem azokkal a problémákkal küzd, amikkel filmbeli figurája.
– A lányom szerencsére nem gitározik egy rockzenekarban – nyilatkozta a színésznő. – De ha megtenné, valószínűleg körülbelül úgy reagálnék rá, ahogy az a nő, akit a filmben játszom. És a körülötte legyeskedő fiúkra is majdnem úgy reagálok, mint ahogy eljátszottam. Úgyhogy a filmet forgatva jöttem rá, hogy mennyire nevetséges lehetek néha. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.