Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A szamuráj feje

2003.11.13. 23:49 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Tom Cruise új filmjében, Az utolsó szamuráj-ban (The Last Samurai, hazai bemutató, 2004. február) halált megvető bátorságú, kiábrándult katonát alakít, aki – bár a modernizálódó japán hadsereg kiképzésére érkezik a szigetországba – mégis beáll szamurájnak. De a valóság majdnem meghaladta a történetet: Cruise-t kis híján lefejezte egy partnere, Hiroyuki Sanada. A két színész egy vad kardpárbajt játszott el éppen. Az egyik snittben Cruise-t egy műlóra ültették: ebben a képben csak a színész karja látszott volna és vele szemben a vele küzdő partnere. Ám a mechanikus ló, ami mozgásával az igazi ló rázkódását imitálta volna, hirtelen bedöglött, és az addigi próbákhoz képest, nem rántotta el lovasát, amikor a másik lesújtott rá.
-- Minden erőmet beleadtam a kardmozdulatba, hiszen a próbákon megszoktam, hogy Tom Cruise-t az adott pillanatban hátrarántja a gépló – mesélte később Hiroyuki. – Nem sokon múlt, hogy lefejezzem a világ egyik leghíresebb színészét: mondjuk két centiméteren. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.