Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Blitzkrieg II

Készül a sikeres Blitzkrieg folytatása, ezúttal teljesen 3D-ben.

2003.11.17. 14:57 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Nival Interactive bejelentette, hogy készül új Második Világháborús stratégiájuk a Blitzkrieg II. A játék fejlesztési műveletei már 2003 januárjában megkezdődtek, így már elég sok infót kiadhattak most. Egy új engine készült a játékhoz, így teljes 3D-ben küzdhetünk majd a játékban. Változtattak a stratégiai részen is, most sokkal szabadabban megválaszthatjuk majd milyen egységeket viszünk egy-egy ütközetre, így jobban kialakíthatjuk saját stratégiánkat is.
A fejlesztéskor nagy figyelmet kapott a felszerelések és a fegyverek autentikus megalkotása, így több száz a Második Világháborúsnak tökéletesen megfelelő eszköz kerül majd a birtokunkba. Négy küldetéssorozatra osztották az eseményeket, Európa közepétől egészen Afrikáig tart majd a háborús zóna. Erősíthetjük egységeink morálját és erejét, úgy hogy vezetőket, hősöket adunk melléjük. Minden csapathoz csak olyan vezért rendelhetünk hozzá, aki ténylegesen azon a területen küzdött a háborúban.
A tereptárgyakat szét lehet majd rombolni, egységeink fejlődnek a harcok során. Kaphatunk kitüntetéseket és elő is léptethetnek ha jól teljesítünk a harcok során. A terepadottságokat kihasználhatjuk seregeinkkel, sőt még az időjárásból is húzhatunk hasznot. Három képet is kiadtak a készülő játékból a fejlesztők. ■

előző
következő
Készül a Blitzkrieg II
Készül a Blitzkrieg IIKészül a Blitzkrieg IIKészül a Blitzkrieg II
Blitzkrieg II
A legutóbbi Blitzkrieg II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.