Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Watchet Freedom

2003.11.21. 19:55 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Simply Gaming bejelentette az Operation Watchet Freedom-ot, mely a csapat első játéka lesz. Az FPS játékban terroristák elfoglalják Watchet városát, senki se tudja miért. Amit a lakók nem tudnak azaz, hogy a papírgyár alatt a korány egyik titkos nukleáris bázisa van. A terroristák három rakétát akarnak kilőni, egyet London-ra, egyet Washington-ra, egyet pedig Oroszországra, amennyiben nem fizetnek nekik 500 millió dollárt 48 órán belül. Hősünkre vár az a feladat, hogy megakadályozza ezt és felszabadítsa a városkát.
Húsz különböző fegyvert használhatunk majd, az AK47-tól egészen a saját készítésű bombákig minden lesz. Az egész város részletesen ki lesz dolgozva, így bejárható lesz teljesen. Több mint harminc küldetést kell végrehajtani a felszínen és a föld alatt a játék teljesítéséhez. Hat SAS katona közül választhatunk majd a játék elején, a kezelés elsajátítását pedig egy nagy gyakorlópálya segíti majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.