Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Savage Eden infók

2003.11.21. 20:10 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Újabb információkat közöltek a Savage Eden: The Battle for Laghaim című MMORPG-ről. A program Ázsiában már nagyon sikeres, most készül az angol verzió belőle, melynek bétatesztelése december közepén indul majd. A mostani kiadott információadag a fajokat fedi fel.
Ember: Intelligensek, erősek, ügyesek. Kis tárgyakat készíthetnek és képesek rá, hogy fejlesszék a lények erejét. Arra is alkalmasak a tárgyak, melyeket alkotnak, hogy fejlesszék a csak embereknek használható nehézfegyverek tulajdonságait.
Bulkan-ok: Nagyok és brutálisak, fegyvereik két csoportba sorolhatóak, az egyiknek nagyon jó a támadóértéke, míg a másik fajta hatalmasat sebez. Különleges fegyverük a Charkram, melynek különleges ereje van. Grindstone felhasználásával fejleszthetőek fegyvereik.
Kailipton-ok: Ősi mágia birtokosai, ők tudják használni a varázspálcákat is. Ezeket tekercsekkel lehet újratölteni, melyek magukban is nagy erőket rejtenek, megölhetik az ellenfeleket vagy létrehozhatnak védőmezőt a varázsló körül.
Aidia: Kis repülő humanoidok, akik a Stone of Calling nevű különös tárgyat használják. Meg tudnak vele idézni különböző lényeket, melyek egyre erősebbek a karakter fejlődésével. Az idézett lények védhetik az Aidia-t vagy támadhatják az ellenfeleit, attól függően mit parancsol nekik idézőjük. A lények halála rongálja az idézőkövet.
Progmare: Gonoszak, más lényeket fognak el, az ő testükből készítik el borzalmas kínzások útján a Neo-Progmare-okat. Minden Neo-Progmare más hatás birtokosa, de abban szinte mind megegyezik, hogy halálosak. A legveszélyesebbek a Mutánsok, melyeknek különös színük és képességeik vannak. ■

Savage Eden: The Battle for Laghaim
A legutóbbi Savage Eden: The Battle for Laghaim cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.