Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Chan újabb sebesülése

2003.11.28. 15:25 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Jackie Chan megállíthatatlan filmgyáros. Sosem fogy ki az ötletekből, minden évben újabb meghökkentő mutatványokkal és poénokkal kápráztatja el rajongóit. Gyakran már maga sem tudja, hogy melyik filmje melyik, már az is megesett, hogy egy néhány évvel ezelőtti filmje forgatókönyvét véletlenül újraolvasta, és úgy megtetszett neki, hogy azonnal továbbadta az ügynökének: ebből a történetből forgatni akar! – csak ezután derült ki, hogy már meg is tette.
Saját bevallása szerint, azonban A medál (The Medallion, hazai bemutató: január 1.) az a filmje, melyet sosem fog elfelejteni.
– Szinte szégyellem, hogy nem bűbájos partnernőm, Claire Forlani miatt olyan emlékezetes nekem A medál – nyilatkozta a mindig mosolygó Jackie –, hanem azért, mert ez az a film, amelyikben életemben a legnagyobbat estem pofára.
Jackie Chan gyakran megsérül forgatás közben: mivel egy merész akcióhoz sem használ kaszkadőrt, sokszor csontját is törte már. Ezúttal azonban egy rosszul megkötött biztosítókötél kioldódott, Chan pedig több méteres magasból arccal a földre esett. A forgatás leállt, a színészt kórházba szállították. De ő már a mentőkocsiból mobilon intézkedett, hogy távollétében melyik jelenetet vehetik, másnap reggel pedig újra munkára jelentkezett: igaz, a sminkeseknek kicsit több dolguk volt vele, mint korábban. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!