Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Hírek a Mattel Interactive-ról

A megszűnt kiadó játékai szerencsére nem tűnnek el a süllyesztőben.

2000.11.03. 23:58 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Mattel Interactive megszűnése miatt sokan kérdezhetik, mi lesz az olyan játékokkal, mint a Pool of Radiance vagy a Silent Hunter II, melyek mostanában jelentek volna meg. Az Los Angeles-i Gores Tech. Group vásárolta meg a Mattel számítógépes játékkiadással foglalkozó Mattel Interactive részlegét, és erőteljes átalakításokat kezdett meg, melyekkel tisztázni szeretné az eléggé összekuszálódott cég dolgait (az elmúlt évek során már több változást ért át a cég, a Mindscape-ből Red Orb, The Learning Company, majd Mattel Interactive lett). A hírek szerint új néven egy új kiadó jelenik majd meg, és ez veszi át a játékokat. A már amúgy is ismert SSI márkanév alatt fogják kiadni a stratégiai játékokat, a szimulátorokat, és a Pool of Radiance jellegű egyéb játékokat. A szélesebb kör érdeklődésére számító programokat, mint például a Myst és Chessmaster sorozat tagjait egy másik márkanév alatt jelentetik majd meg.

A változások persze csúszásokat is jelentenek, így a Pool of Radiance új része 2001 második negyedévében, a Silent Hunter II pedig várhatóan valamikor tavasszal jelenik meg. A Myst III: Exile 2001 februárjára várható. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.