Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Reynolds nem ugrik

2003.12.13. 17:52 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Apósok akcióban (The InLaws, hazai bemutató: December 25.) című kémkomédiában nemcsak a két apósnak, Michael Douglas-nek és Albert Brooks-nak jut néhány vad akció. A forgatókönyv szerint a Douglas fiat játszó, buliszervizes komédiás, Ryan Reynolds-is részt vett volna egy hármas leugrásban: a tervek szerint a két idősebb és az ifjú színész együtt, összekapaszkodva vetette volna le magát egy felhőkarcoló tetejéről, úgy, hogy csak egyiküknek van ejtőernyője. De Reynolds nem volt hajlandó: az utolsó pillanatban kijelentette, hogy 15 éves kora óta iszonyú tériszonya van: akkor egy ejtőernyős ugrás során nem nyilt ki az ernyője, és csak a tartalék mentette meg az életét.
Arra a kérdésre, hogy ha olvasta a forgatókönyvet, miért nem szólt idejében, Alanis Morrisette vőlegénye azzal védekezett, hogy remélte, végül majd csak helyettesítik az ugrást egy autós üldözéssel.
Végül Douglas mentette meg a helyzetet: ő bátran levetette magát a magasból: igaz, jó néhány láthatatlan drót tartotta közben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!