Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A tizenötéves emlékező

2003.12.13. 17:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az életrajzi filmek nem ritkák. Ritka viszont az, ha valaki tizenötévesen tekint vissza küzdelmes ifjúságára. Még ritkább, ha mindössze két évvel az elbeszélni kívánt események után érzi úgy, hogy feltétlenül tollat kell ragadnia. Nikki Reed-del azonban ez történt. A kamaszkora elején járó művésznő írója és főszereplője lett a Tizenhárom (Thirteen, hazai bemutató: 2004. január 8.) című filmnek, mely egy rekordsebességgel a lejtőre, annak is a legaljára sodródó lány történetét beszéli el.
Ehhez csak egy kiváló jelmeztervezőre, Catherine Hardwicke-re volt szükség, aki meglátta a lányban a lehetőséget, és megkérte, írják együtt első rendezése forgatókönyvét. A lány tehát mesélt, idézte a barátaival folytatott beszélgetésket, beavatta, a nála majd harminc évvel idősebb rendezőjelöltet a kábítószerbeszerzés, piercing és a középiskolai lányvécék titkaiba, végül el is játszotta... egykori barátnőjét.
– Magamat nem tudtam volna eljátszani – nyilatkozta később. – Túl szégyellős vagyok, az egy hazug alakítás lett volna. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!