Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Magyar Windows Me sajtótájékozató

Boros és Bocskor prezentációjával kellemesen vidám hangulatú termékbemutató kerekedett ki.

2000.11.09. 22:54 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Elég rendhagyóra sikerült a Microsoft Magyarország ma délelőtti sajtótájékoztatója, ahol az új Windows Me operációs rendszer magyar verziója került bemutatásra. Persze nem azért, mert annyi újdonságot tudtunk volna meg az Me-ről, hiszen az angol verziót már jó ideje ki is próbálhattuk. Az igez meglepetést Boros Lajos és Bochkor Gábor feltűnése jelentette. Hogy mi közük van a Microsoft sajtótájékoztatójához? Egyrészt a Microsoft támogatásával került piacra a duó legújabb zenei felvételeket tartalmazó CD-je, másrészt a Windows Millenium Edition egyszerű kezelhetőségének bizonyítékát jelentette, hogy a bemutatót két, nem éppen számítástechnikai szakember is megtarthatta.

Talán senki nem lepődik meg azon, hogy ez a sajtótájékoztató nem kimondottan egy száraz, tényszerű termékbemutató lett. A duó ugyanis szokás szerint hozta a formáját. A legnagyobb hangsúlyt a Me új multimédia szolgáltatásainak bemutatására helyezték. Egyrészt az új Media Player segítségével belehallgathattunk az új CD számaiba, és megismerkedhettünk az ide kapcsolódó beállításokkal. Különös tekintettel a Media Player új "bőreire". Eközben Bochkor egy digitális fényképezőgéppel pár képet készített az egybegyűlt díszes társaságról, majd a kamerát a géphez csatlakoztatva az automatikusan létrehozta a kapcsolatot, és már nézhettük is a gépre letöltött képeket: bambán bámuló újságírók, szorgos fotóriporterek, egy női láb, és hasonló érdekességek. A kissé szabadelvű bemutató közben azért a jelenlévő Microsoft szakemberek is hozzáfűztek néhány újdonságot: rendszer helyreállítás egy nem megfelelően megírt program telepítése után, az operációs rendszerbe integrált legújabb Internet Explorer 5.5 és internetes eszközök, illetve továbbfejlesztett hálózati kezelés, video telefon, valamint a MS új audio és video formátuma, amellyel jobb tömörítési arányt lehet elérni, amint az MP3-nál, vagy bármely képtömörítőnél.

Levezetésként pedig megtekinthettük az új Boros-Bochkor CD-n található "Így készült..." rövidfilmet. Nagy élmény volt! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!