Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Douglas, a szuperkém

2003.12.19. 22:55 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Michael Douglas legújabb kém-vígjátéka, az Apósok akcióban (The InLaws, hazai bemutató: december 25.) egy olyan férfiról szól, aki távolról sem tökéletes családapa: inkább jár fegyverkereskedőkkel tárgyalni és verekedni, mint hogy a fia közelgő esküvőjével foglalkozna vagy dilis feleségét igyekezne megszelidíteni.
Ehhez képest a valóság épp ugyanilyen: legalább is ezt állítja Diandra Douglas, a sztár előző felesége, akitől Douglas – 23 éves házasság után – 2000-ben vált el.
Diandra persze óvatos duhaj. Igyekszik úgy nyilatkozni, hogy pletykálkodjon, de mégse mondjon semmit. Azt ugyan újságíróknak nemrég elárulta, hogy a férje gyakran megcsalta őt, és az sem kétséges, hogy három évvel a válás után sincsenek túl jóban, de bármit mond, hozáteszi: „nem mondok róla semmi rosszat, hiszen bármi jön is, ő mindig a fiunk, Cameron apja lesz.”
Akárhogy is, úgy hírlik, az egykori feleség (aki azóta maga is újraházasodott) egy mindent leleplező életrajzzal fog előrukkolni. És akkor talán Michael Douglas megpróbál majd olyan technikásan köddé válni, ahogy az Apósok akcióban szuperkémeként tanult meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!