Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Douglas, a szuperkém

2003.12.19. 22:55 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Michael Douglas legújabb kém-vígjátéka, az Apósok akcióban (The InLaws, hazai bemutató: december 25.) egy olyan férfiról szól, aki távolról sem tökéletes családapa: inkább jár fegyverkereskedőkkel tárgyalni és verekedni, mint hogy a fia közelgő esküvőjével foglalkozna vagy dilis feleségét igyekezne megszelidíteni.
Ehhez képest a valóság épp ugyanilyen: legalább is ezt állítja Diandra Douglas, a sztár előző felesége, akitől Douglas – 23 éves házasság után – 2000-ben vált el.
Diandra persze óvatos duhaj. Igyekszik úgy nyilatkozni, hogy pletykálkodjon, de mégse mondjon semmit. Azt ugyan újságíróknak nemrég elárulta, hogy a férje gyakran megcsalta őt, és az sem kétséges, hogy három évvel a válás után sincsenek túl jóban, de bármit mond, hozáteszi: „nem mondok róla semmi rosszat, hiszen bármi jön is, ő mindig a fiunk, Cameron apja lesz.”
Akárhogy is, úgy hírlik, az egykori feleség (aki azóta maga is újraházasodott) egy mindent leleplező életrajzzal fog előrukkolni. És akkor talán Michael Douglas megpróbál majd olyan technikásan köddé válni, ahogy az Apósok akcióban szuperkémeként tanult meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.