Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vágta után sportszünet

2003.12.19. 22:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Pókember szomorú. Tobey Maguire nem azért lógatja az orrát, mert kis híján más játszhatta helyette a Pókember második részét, és nem is azért, mert a Vágta (Seabiscuit, hazai bemutató: január 15.) című lovas film akrobatikus jelenetinek felvételei közben életreszóló gerincsérvet szerzett, hanem azért, mert mostantól nem kosarazhat a haverjaival forgatás közben. És ez a kosarazási tilalom olyan komoly ügy, hogy még a szerződésében is külön bekezdést kapott.
– Igazából tudnék játszani – magyarázza a sztár, aki még ma sem bánja, hogy a Vágta nyaktörő lovasmutatványainak egy részét nem engedte kaszkadőrre bízni –, de túl nagy volna a kockázat, hogy baleset ér, kórházba kerülök, és le kell állni a munkával. Ami már csak azért sem igazságos, mert én nagyon szelíden játszom. A haverjaim szoktak vadulni.
Maguire-nek azért nem kell minden sportról lemondania: a következő hónapokban, amikor felveszi a testhezálló piros pókmezt, muszáj lesz neki néha fejjel lefelé lógnia egy kötélen. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.