Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A valóság Amerikában

2004.01.16. 11:43 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Jim Sheridan rendező mindig is személyes témákkal foglalkozott: talán ezért játszódnak filmjei általában Írországban. Ám most elkészítette eddigi legszemélyesebb filmjét. Az Amerikában (In America, hazai bemutató: január 29.) róla, a feleségéről és két lányáról szól; és hogy minden hiteles legyen, két lányával íratta meg a forgatókönyvet. Igaz, néhány apróbb hazugság is feldúsítja a szüzsét: a film története szerint az Írország helyett New Yorkban boldogulni próbáló családhoz tartozott egy harmadik gyerek is, aki nem sokkal az indulásuk előtt halt meg. Őt a rendező bátyjáról mintázták, de az egyszerűség kedvéért a fiának írták meg.
A valósághoz való meghökkentő közelség azonban inkább zavarta, mint megihlette a stábot. Samantha Morton, aki a filmbéli feleséget alakítja, fel is lázadt a rendezője ellen.
– Én csak úgy tudok megközelíteni egy szerepet, mint egy fantáziaszüleményt. Nem görcsölhetek nap, mint nap azon, hogy a rendezőm feleségét játszom. Igyekeztem kiverni ezt a fejemből, és bár ismerem Jim feleségét, meg sem próbáltam hasonlítani rá! – nyilatkozta a színésznő. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.