Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Nagy rajz

2004.01.16. 11:45 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Danny DeVito nem szeret olvasni. Tim Burton viszont szívesen rajzol. Ennek köszönhető, hogy a különös fantáziájú rendező új alkotásában, a Nagy hal-ban (Big Fish, február 26.) Ewan McGregor, Jessica Lange, Steve Buscemi és Helena Bonham Carter mellett DeVito is szerepel. A szürreális mesevilágban játszódó film főhőse ugyanis kalandjai egy pontján eljut egy hihetetlen lényeket szerződtető cirkuszba, melynek igazgatójául Burton a mélynövésű komikust szemelte ki. Ő azonban hónapokig nem volt hajlandó elolvasni a neki küldött forgatókönyvet. A rendező azonban nem engedett eredeti tervéből. Inkább egy kitépett füzetlapra lerajzolta, hogy néz majd ki választott színésze a jelenetben. Vörös kabát, méteres kürtőkalap, és majdnem ugyanilyen hosszú, karikába pödört bajusz lesz a jelmeze: olyan, „mintha egy mesekönyv-rajzoló részeg rémálma volna” – ahogy DeVito jellemezte.
A rajz azonnal megtette a hatását. A cakkos szélű papírt egy futár kézbesítette a színésznek, aki postafordultával – anélkül, hogy a forgatókönyvet elolvasta volna – vállalta a szerepet. Úgy megetszett neki, amit láttott, hogy senki másnak nem akarta átengedni a lehetőséget. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.