Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Sean William Scott kincse

2004.01.22. 20:47 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ahogy Seann Villiam Scott pályája felfelé ível, filmbeli partnerei is egyre híresebb színészek lesznek. Ám ő, úgy látszik, ragaszkodik a régiekhez. Persze úgy, hogy az újakat se veszítse el. Még alig ért véget Az Amazonas kincse (Rundown, hazai bemutató: január 29.) sikerét követő ünneplés, ő már azért udvarol régi barátjának, Ashton Kutcher-nek, hogy vállalja a visszatérést a szuperblődli Hé, haver, hol a kocsim?!-ba.
És mert Ashton mostanában inkább komolyabb szerepeket keres, ő megfenyegette.
– Jó, ha Ashton nem jön vissza a Hé, haver-be, akkor majd megkérem A sziklát, hogy játssza el ő a lökött haveromat. – nyilatkozta Scott egy televíziós beszélgetőműsorban. Az Amazonas kincse forgatásán ugyanis alaposan összehaverkodtak: nappal a felvételek kedvéért csépelték egymást, este pedig együtt söröztek a hawaii tengerparton. – Vagy esetleg arra kérem, hogy ígérjen Ashtonnak egy pofont, ha tényleg nem vállalja.
Arról nem érkezett hír, hogy a pankrátorból lett akciósztár, A Szikla vállalja-e, a feladatot. Az viszont már valószínűnek tűnik, hogy a nagy sikerre való tekintettel elkészül Az Amazonas kincse második része. Már mindkét főszereplő jelezte, hogy szívesen részt vesz az új munkában. Még talán Christopher Walken is visszatér, pedig ezt az első részt gonatlan írói alaposan megnehezítették... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.