Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pán Péter mégis megnő

2004.01.22. 20:47 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A stáb után a kritikusok és a közönség szívét is elnyerte a Pán Péter (Peter Pan, hazai bemutató: február 12.) két kiskamasz főszereplője: a Wendyt alakító Rachel Hurd-Wood és a repkedő, vívó, kalandozó Pánt életre keltő Jeremy Sumpter. „Már alig várom, hogy ők ketten felnőtt színészek legyenek, és felnőtt filmekben is játszhassanak” – írta egy kritikus, aki azért elismerte azt is, hogy a Pán Péter legújabb változatában a felnőttek is bőven találhatnak maguknak szórakozást. Legalább is azok, akiknek A Gyűrűk Ura tetszett, biztosan.
Csupán néhány ember van, aki nem szerette meg Jeremy Sumpter-t: a film építészei. A srác, aki a magyarországi premier után egy héttel ünnepli tizennegyedik születésnapját, a filmezés közben majd húsz centit nőtt. Wendyék londoni gyerekszobájának ablakát így aztán négyszer kellett átépíteni: az erdei, hajós és a félelmetes Fekete Várban felvett jelenetekkel nem volt baj, de ahányszor újra az ablakon való beugrásra került sor, ő mindig újra beverte a fejét: kinőtte a díszletet, és kezdődhetett előröl az újraépítés. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!