Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Getno amerikaiul

2004.01.30. 20:03 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Getno (bemutató: március 4.) magyar filmnek indult, amit alkotói Amerikában forgatnak. Ebből azonban természetesen következett, hogy az alkotók egy amerikai producert is bevontak a munkába, akinek nagyon tetszett a forgatókönyv és a történet, ám természetesen mindent egészen másképp gondolt. Például az volt a véleménye, hogy a filmnek angolul kell szólnia, és ehhez amerikai szereplőkre van szükség. Salamon András rendező össze is állított egy színészlistát azokról, akikkel hajlandó lett volna leforgatni a Getno-t, de közben folyamatosan győzködte tengerentúli partnereit, hogy fogadják el az ő listáját. Pusztán az érdekesség kedvéért az amerikai szereposztás. Jenő papit (amelyet most Király Levente kelt életre) Peter Falk alakított volna, Gesztesi Károly helyett Tom Sizemore vagy Philip Seymour Hoffman állt volna a kamerák elé, Péter Kata figurájára pedig az Amerikai szépségből ismert Thora Birch, Avril Lavigne vagy Michelle Branch neve merült föl.
A film végül magyar színészekkel, magyar nyelven készült el. A rendező pedig biztosan állítja, hogy így lett a legjobb. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.