Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Véget ért az Earthquake II

2000.11.20. 22:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A hétvégén tartották Gödöllőn a második Earthquake rendezvényt, melyen mintegy 350 játékos vett részt. A Szent István Egyetem aulája tele volt a sok számítógéptől, melyeken folyamatosan folytak a Quake, Quake III Arena és Counter Strike versenyek, valamint egyéb hálózati játékok. A szervezők 1 megawatt árammal látták el a helyszínt, a 100 megabites hálózatra pedig duálprocesszoros Pentium III-akat akasztottak szervernek. A verseny fődíját, a Quake III Arena F2F kategóriában megnyerhető Senorg számítógépet az orosz Polosatiy nyerte. Az eredményekről részletesebben a hivatalos honlapon olvashatsz.
Az Earthquake-re két magyar játékfejlesztő csapatot is meghívtak, mégpedig az Insane-t készítő Invictust és a Theocracy program mögött álló Philos Labs munkatársait. Az előbbi csapat a hamarosan megjelent Insane-t mutatta be az érdeklődőknek, míg a Philos Labs bemutatóján jövőre megjelenő új játékukról, az Escape from Alcatrazról hallhattunk. A két csapattal készült interjúinkat hamarosan olvashatjátok magazinunkban. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.