Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mendes, a sokoldalú

2004.02.20. 19:20 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Eva Mendes-zel előfordul, hogy dekoratív de butus nőt játszanak vele… – bár legújabb szerepében, a Túl közeli rokon-ban (Stuck On You, hazai bemutató: február 19.) is hamar kiderül, hogy ennél azért bonyolultabb a figurája –, de az a helyzet, hogy Mendes kisasszony kicsit sem buta. Sőt.
Mostanában például, számtalan színészi munkája közepette is talál időt arra, hogy regényt írjon. A könyv címe: Crazy Leggs Beshee (ami nagyjából a Hülye lábú lányt jelent), és saját kamaszkori rossz emlékeit gyűjti benne csokorba. A történet főszereplőjének, ha zavarba jön, összecsomózódik vagy magasan a levegőbe emelkedik a lába. Az írónő pedig bevallotta, hogy egész kamaszkorát saját esetlensége leplezésével töltötte.
– Ha zavarba jöttem, tényleg mindig megbotlottam vagy levertem valamit – meséli a kubai eredetű szépség. – Még mindig nem nőttem ki teljesen, de régebben egészen katasztrofális volt a helyzet. A főhősömet Hülye Lábnak hívják; az ő segítségével szeretném mindenféle szépre és érdekesre tanítani a gyerekeket. És miközben írok, a saját unkahúgaimra meg unkaöccseimre gondolok. Ha nekik tetszene, amit kieszelek, maradhat a papíron.
A Túl közeli rokon-ban azonban Mendes csöppet sem tűnik esetlennek. Hosszú lábait viszont minden néző megcsodálhatja. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.