Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Terjed a vetkőzhetnék

2004.02.20. 19:21 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Először egy kis yorkshire-i falu, Knapely közösségi házának ajtaján jelent meg a felirat. Aztán terjedni kezdett, és mostanában Yorkshire legtöbb olyan kisvárosi klubhelyiségében, melyben a Nőegylet rendezvényei zajlanak, kiragasztották. Sőt, Anglia más megyéiben is egyre gyakrabban szükség van rá. A hírdetményen pedig ez – vagy valami ehhez hasonló – áll: “Itt nem lehet aktnaptár készítésére jelentkezni! Nem készítünk aktnaptárat, kérjük ne is próbáljon rábeszélni!”
A különös szokás magyarázata egyszerű. Knapelyben ugyanis a nőegylet tagjai – természetesen szigorúan egy jótékony gyűjtés javára – aktnaptárat készítettek magukról, és legnagyobb meglepetésükre világhírűek lettek. Annyira, hogy különös kalandjaikról film is készült. A Felül semmi (Calendar Girls, hazai bemutató: február 12.) című angol vígjáték teljesen eszementnek tűnő története mind valóságos tényeken alapul – 50 körüli nők ruhátlankodásáról szól, és arról, mit szólnak ehhez azok, akik ruhában maradtak: a férjek, a szomszédok és a többiek.
Egyet tudunk: Anglia női egy emberként irigylik knapely-beli nőtársaikat: a vígjáték bemutatója és hatalmas sikere óta egyre többen próbálják utánozni az utánozhatatlan ötletet. A nőegyletek pedig alig győzik elhárítani a jelentkezőket: arra beszélik rá őket, hogy inkább maradjanak ruhában, és nézzék meg még egyszer a filmet moziban. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.