Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Terjed a vetkőzhetnék

2004.02.20. 19:21 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Először egy kis yorkshire-i falu, Knapely közösségi házának ajtaján jelent meg a felirat. Aztán terjedni kezdett, és mostanában Yorkshire legtöbb olyan kisvárosi klubhelyiségében, melyben a Nőegylet rendezvényei zajlanak, kiragasztották. Sőt, Anglia más megyéiben is egyre gyakrabban szükség van rá. A hírdetményen pedig ez – vagy valami ehhez hasonló – áll: “Itt nem lehet aktnaptár készítésére jelentkezni! Nem készítünk aktnaptárat, kérjük ne is próbáljon rábeszélni!”
A különös szokás magyarázata egyszerű. Knapelyben ugyanis a nőegylet tagjai – természetesen szigorúan egy jótékony gyűjtés javára – aktnaptárat készítettek magukról, és legnagyobb meglepetésükre világhírűek lettek. Annyira, hogy különös kalandjaikról film is készült. A Felül semmi (Calendar Girls, hazai bemutató: február 12.) című angol vígjáték teljesen eszementnek tűnő története mind valóságos tényeken alapul – 50 körüli nők ruhátlankodásáról szól, és arról, mit szólnak ehhez azok, akik ruhában maradtak: a férjek, a szomszédok és a többiek.
Egyet tudunk: Anglia női egy emberként irigylik knapely-beli nőtársaikat: a vígjáték bemutatója és hatalmas sikere óta egyre többen próbálják utánozni az utánozhatatlan ötletet. A nőegyletek pedig alig győzik elhárítani a jelentkezőket: arra beszélik rá őket, hogy inkább maradjanak ruhában, és nézzék meg még egyszer a filmet moziban. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.