Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Getno a sivatagban

2004.02.27. 11:52 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy filmforgatás során a színészeknek sokszor kell várakozniuk. Bár a magyar színészek beszámolói szerint a Getno – Nincs új világ (bemutató: március 4.) Las Vegas-i munkálatai során a hazai filmes szokásokhoz képest minden sokkal gyorsabban és simábban ment, az itthonról érkezettek és a helyben alkalmazottak mégis sok időt voltak kénytelenek együtt tölteni. És mit tehettek volna? Énekeltek.
A film egyik főszereplője, Szalontay Tünde ugyanis a Nemzeti Színházban folyó próbákról érkezett az amerikai forgatásra. Az ottani előadásához, a Gyévuskához viszont jó néhány háború előtti dalt kellett megtanulnia. Így aztán Gesztesi Károly (aki a filmben a férjét alakítja) és ő az átállások idején Karády-slágereket tanított a műszaknak.
Egy filmforgatás során sok különös helyzet adódik: valószínűleg a filmtörténet egyik legkülönösebb jelenete mégis az lehet, amikor 30-40 vidám amerikai filmes énekeli teli torokból a sivatagban azt, hogy „Nincs kegyelem, nincs kegyelem...” ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!