Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Getno macskái

2004.03.05. 10:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Getno – Nincs új világ (hazai bemutató: március 4.) Las Vegasban forgató stábja sok kalandon ment keresztül: a sivatagi munka, az amerikai stáb és persze Las Vegas hozott néhány tanulságos és néhány minél hamarabb elfelejtendő meglepetést. Bánfalvy Ágnes-nek, a film egyik fontos szereplőjének azonban a kinn töltött két hónap alatt egészen sajátos kalandjai voltak – macskákkal.
A stáb szállodájának kertjében ugyanis jó néhány kóbor macska éldegélt, Bánfaly Ágnes a forgatási szünetekben velük kezdett barátkozni. Két hét múlva már négy állandó lakója volt a szobája ajtaja előtti folyosórésznek, nemsokkal később pedig a cicák azt is kikövetelték, hogy a forgatásra is új gazdájukkal mehessenek. Mindebből csak akkor lett baj, amikor a művésznőnek egy kutyával volt közös jelenete: az egyébként sem túl engedelmes – bár filmszínészetre idomított – eb fellázadt, és nem volt hajlandó együtt kamera elé lépni partnernőjével. Bánfalvy az idomár kérésére végül ruhát váltott, és így sikerült leforgatni a kutyás epizódot.
Amikor pedig a forgatás véget ért, Bánfalvy spanyol származású sminkese fogadta örökbe a cicákat. Akikre így aztán igazi karrier vár Hollywoodban... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.