25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Zellweger az Oscaját keresi

Írta: Dino

Az Oscar-előtti izgalom véget ért, a hatalmas feszültség most jön ki az eddig fegyelmezetten mosolygó színészeken. Renée Zellweger a díjköszöntő buli közepén elsírta magát, amikor nem találta az Oscar-szobrocskáját. Igaz, egészen rossz helyen kereste.
Az őt köszöntő partyra érkezve, a Hideghegy (Cold Mountain, hazai bemutató: március 11.) színésznője a limuzinjában hagyta a díjat. De beljebb érve persze annyian kérték, hogy mutassa fel, hogy visszasietett a kocsihoz: ahol nem találta Oscart. A sofőr, akit kérdőre vont, tagadta, hogy valaha látta volna a díjat, vagy a felbőszült színésznőt, aki éppen a rendőrséget készült hívni, amikor rájött, hogy ennél egyszerűbb a megoldás: az átvizsgált járgány nem az övé. A sajátjában termsézetesen megvolt az év legjobb női mellékszereplőjének járó szobrocska. A színésznő azonban így is könnyek közt vitte vissza a díjat az elegáns étterembe, ahol megérkezésekor csak ennyit mondott: többet nem tévesztem szem elől a hapsit.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!