Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Angelina Jolie a sírban

2004.03.12. 22:17 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Angelina Jolie új filmje, az Életeken át (Taking Lives, hazai bemutató: április 22.) egy sírgödör képével kezdődik. Jolie a sírban fekszik, ott, ahol nemérgen egy gyilkosság áldozatára találtak rá. Amikor kiemelkedik a sírból, már nemcsak az halottról rendelkezik jó néhány adattal, hanem arról a titokzatos férfiról is, aki odajuttatta áldozatát.
Jolie ugyanis profilert, az elkövető jellemrajzát rekonstruáló rendőrségi szakembert alakít a thrillerben. És bár a forgatókönyv számos fantasztikus fordulatot tartalmaz, és Jolie jó néhány egészen meglepő és váratlan követekeztetést von le apró részletekből, a legmeglepőbb még is az, hogy ezek legtöbbje a valóságban is megtörténhetne.
A thriller szakértője, a nyugdíjas Robert Ressler ezredes korábban az FBI-nál dolgozott és a hetvenes években ő hozta létre azt az egységet, mely a pszichológia és a bűnüldözés egyesítésével új szakmát hozott létre: a profilerét. Ressler azóta szakértő volt A bárányok hallgatnak-ban, a Hannibal-ban és még számos thrillerben. Az Életeken át is magán viseli közreműködésének nyomait. Sőt, az ezeredes azt is elmondta újságíróknak, hogy a filmet nyitó jelenet is a valóságon alapul: egyszer ő maga feküdt be egy sírba, hogy beleélhesse magát a gyilkos gonolatvilágába. A filmek jobbak a valóságnál. Az ezredes helyén a nézők Angelina Jolie-t látják majd. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.