Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mortensen legjobb partnere

2004.03.12. 22:18 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Mire van szüksége egy jó színésznek ahhoz, hogy igazán jó legyen? Egy másik jó színészre: egy inspiráló partner fél siker. Viggo Mortensen alig hagyta el Középföldét, máris visszatér a mozikba. Ismét kalandort alakít, ám ezúttal nem segítik különös társak, egyedül kell keresztüljutnia a sivatagon. Egyvalakire azonban most is számíthat: a lovára. A tűz óceánja (Hidalgo, hazai bemutató: július 8.) ugyanis egy rettenthetetlen lovasról és egy megnyerhetetlen hosszútávó lovas kalandversenyről szól. A sivatagban töltött napok után az ifjú sztár azonban azt állítja, hogy ha jól játszott, azt leginkább kiváló társának, a lovának köszönheti.
Ha a filmesek állattal dolgoznak, többnyire több, egyforma lóra vagy kutyára érkezik a megrendelés az idomárhoz – így mindig egy pihent, friss állat kerülhet a sztár mellé. Ezúttal azonban Mortensen lova annyira egyéniség, hogy nem volt lehetőség a csalásra.
– T.J. (a filmben szereplő musztáng igazi neve) fantasztikus társ! – lelkendezett a forgatás végén Viggo Mortensen. – Mindenre pontosan reagált, mindent eljátszott, mindig figyelt rám. Egyéniség. Néha morcos, néha féltékeny vagy bíztató. Ha ő nincs, én is biztosan rosszabbul játszom. Így viszont bizonyítanom kellett neki is. A tűz óceánja nem tőlem jó, hanem a kettősünktől! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!