Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mortensen legjobb partnere

2004.03.12. 22:18 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Mire van szüksége egy jó színésznek ahhoz, hogy igazán jó legyen? Egy másik jó színészre: egy inspiráló partner fél siker. Viggo Mortensen alig hagyta el Középföldét, máris visszatér a mozikba. Ismét kalandort alakít, ám ezúttal nem segítik különös társak, egyedül kell keresztüljutnia a sivatagon. Egyvalakire azonban most is számíthat: a lovára. A tűz óceánja (Hidalgo, hazai bemutató: július 8.) ugyanis egy rettenthetetlen lovasról és egy megnyerhetetlen hosszútávó lovas kalandversenyről szól. A sivatagban töltött napok után az ifjú sztár azonban azt állítja, hogy ha jól játszott, azt leginkább kiváló társának, a lovának köszönheti.
Ha a filmesek állattal dolgoznak, többnyire több, egyforma lóra vagy kutyára érkezik a megrendelés az idomárhoz – így mindig egy pihent, friss állat kerülhet a sztár mellé. Ezúttal azonban Mortensen lova annyira egyéniség, hogy nem volt lehetőség a csalásra.
– T.J. (a filmben szereplő musztáng igazi neve) fantasztikus társ! – lelkendezett a forgatás végén Viggo Mortensen. – Mindenre pontosan reagált, mindent eljátszott, mindig figyelt rám. Egyéniség. Néha morcos, néha féltékeny vagy bíztató. Ha ő nincs, én is biztosan rosszabbul játszom. Így viszont bizonyítanom kellett neki is. A tűz óceánja nem tőlem jó, hanem a kettősünktől! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.