Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az új csillag: Keria Knightley

2004.03.12. 22:18 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Keira Knightley ragaszkodik hozzá, hogy nem több egy átlagos angol lánynál, aki nagyjából épp olyan, mint minden más londoni 18 éves. Leszámítva, hogy estéit Hugh Grant-tel, Johnny Depp-pel vagy Orlando Bloom-mal tölti. Szerepelt egy elképesztő sikert hozó kalandfilmben A Karib-tenger kalózai-ban, és már készül az újabb nagy filmje: az Arthur király (King Arthur, hazai bemutató: 2004 ősze) című misztikus kalandfilmben, melynek sikerét Jerry Bruckheimer producer garantálja, ő játssza Guinevrát a harcos királynőt.
Knightley kisasszony mégis igyekszik megőrizni a józan eszét. Valószínűleg ő az egyetlen, szuperfilmekben főszerepet játszó színész Hollywoodban, akinek nincs se személyi titkára, se saját publicistája, a sajtóbeli szerepléseit koordináló, szervező munkatársa.
– Ha most hagynám, hogy körülvegyenek mindenféle segéderők, biztosan totál ellustulnék – magyarázza a színésznő. – Ha lenne egy titkárom, ahogy javasolják, megállnék a fejlődésben, és örökre 18 éves maradnék. Úgyis én vagyok a világ leglustább barma. Kár még rá is segíteni erre.
A lány, aknek egyébként a szülei is színészek, nem is hajlandó Los Angelesbe költözni. Azt mondja, sokat kell még erősödnie ahhoz, hogy elviselje az ottani életet. A vásznon azonban meggyőzően alakítja Arthur király méltó harcos- és élettársát. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!