Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az új csillag: Keria Knightley

2004.03.12. 22:18 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Keira Knightley ragaszkodik hozzá, hogy nem több egy átlagos angol lánynál, aki nagyjából épp olyan, mint minden más londoni 18 éves. Leszámítva, hogy estéit Hugh Grant-tel, Johnny Depp-pel vagy Orlando Bloom-mal tölti. Szerepelt egy elképesztő sikert hozó kalandfilmben A Karib-tenger kalózai-ban, és már készül az újabb nagy filmje: az Arthur király (King Arthur, hazai bemutató: 2004 ősze) című misztikus kalandfilmben, melynek sikerét Jerry Bruckheimer producer garantálja, ő játssza Guinevrát a harcos királynőt.
Knightley kisasszony mégis igyekszik megőrizni a józan eszét. Valószínűleg ő az egyetlen, szuperfilmekben főszerepet játszó színész Hollywoodban, akinek nincs se személyi titkára, se saját publicistája, a sajtóbeli szerepléseit koordináló, szervező munkatársa.
– Ha most hagynám, hogy körülvegyenek mindenféle segéderők, biztosan totál ellustulnék – magyarázza a színésznő. – Ha lenne egy titkárom, ahogy javasolják, megállnék a fejlődésben, és örökre 18 éves maradnék. Úgyis én vagyok a világ leglustább barma. Kár még rá is segíteni erre.
A lány, aknek egyébként a szülei is színészek, nem is hajlandó Los Angelesbe költözni. Azt mondja, sokat kell még erősödnie ahhoz, hogy elviselje az ottani életet. A vásznon azonban meggyőzően alakítja Arthur király méltó harcos- és élettársát. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.