25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

New Jack City Budapesten

Írta: Dino

A Rap, Revü, Rómeó (bemutató: április 1.) című film olyan oldaláról mutatja be Budapestet, amilyenről magyar film még sosem. Ezért akart Kicsi Tyson, a neves rapper mindenképpen közreműködni benne. Az alkotók feltétlenül nagy szerepet szántak a film rapbetéteinek, de ők úgy tervezték, Dopeman lesz filmjük zenei felelőse.
Kicsi Tyson azonban nem arról híres, hogy könnyű volna lerázni.
– Ez a film egy New Jack City Budapesten. Nem készülhetett el nélkülem –- nyilakozta utólag. És tényleg nem készülhetett el. Kicsi Tyson elérte, hogy Dopeman helyett ő készíthesse el a rapszámokat, sőt, a filmben fontos feladatot kapott két 17 éves neveltje, a Veszélyes kölykök formáció, akik az ő számait nyomják. Így aztán a kisstílű keresztapát alakító Gálvölgyi János, a bérgyilkos Stohl András, valamint Ónodi Eszter és Csányi Dávid mellett a Tyson-féle rap játssza a Rap, Revü, Rómeó főszerepét.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!